Förlovade??

Bonnie Wright (som spelar Ginny i Harry Potter) påstås nu vara förlovad med Jamie Campbell (känd från Twilight). de har haft ett förhållande en tid nu och gått på röda mattan tillsammans, men nu är den stora frågan om dom har tagit relationen ett snäpp längre och förlovat sig? tydligen har man upptäckt en diamantring på Bonnies finger.


I den sista Harry Potter filmen får vi se båda två på skärmen, då även Jamie har fått en roll.

Bonnie har tidigare dejtat flera kända killar (enligt ryktena) som Daniel Radcliffe, Tom Felton och Zac Efron.

xoxoxoxo


Lite noteringar

Hej, förlåt för dålig uppdatering. Busy life ...

Appråpå upptaget så har ju Kristen Stewart och Robert Pattinson tydligen blivit ihop och gjort slut innan jag ens hunnit höja ögonbrynet åt denna fakta.
Jag är (sorligt nog) en trogen skvallerblaske-läsare. Och både Kristen och Robert är ju väldigt ... hemlighetsfulla av sig. De syns ofta i en liten ruta på framsidan, och sedan kan det stå någon sida om dem. Skvallertidningarna har bara den infomation dom ser. Typ som en ny frisyr. Eller att dom sätter sig i en taxi tillsammans och så får man anta hur natten slutade - inte särskillt spännande. Men de gör ju aldrig några uttalanden som chockar, så vad ska man göra för att hålla världen uppdaterad om sina favoritkändisar? Hittar på. Var kreativ. Har Kristen en stor, sunkig tröja på sig så säg att det är Roberts och säg att de är ihop. Skapa en personlighet åt dem.
Jag kan ju inte säga att detta par är några av mina favoriter, jag gillar mer sådana som har personlighet. Det vill säga inte mediaskygga. De har ju blivit bättre med tiden men i början var det katastrof.

Vad jag försöker säga med det är att man aldrig vet om de är ihop eller inte. Det är inte precis en nyhet att de gör varandra sällskap till och från fester. Och att "de lämnar festen tydligt runda under fötterna", de är runt 20, gör inte alla det då?
Men jag läste att Kristen Stewart hade lämnat en fest med en annan kille. Om det stämmer att Kristen och Robert var ihop borde det väl ändå betyda att de har gjort slut? Det är ju ganska svårt för honom att inte få reda på det när resten av världen pratar. Men låt oss säga att allt dethär stämmer, de var ihop, hon blev dumpad och hämnades genom ett one night stand. De har väl filmer kvar att spela in. Och jag ska inte avslöja allt för mycket, men alla som läst den sista boken vet att det blir allt intimare scener. Och de spelar ju faktiskt ett kärlekspar som skulle dö för varandra. De måste vara riktigt bra skådisar för att spela in det med ett ex med samma inlevelse som i de förra filmerna. Det måste svida ganska ordentligt.
Kommer någon av dem hoppa av? Eller kommer dem trotsa sin stolthet och medverka för sina fans skull? Jag tror det sistnämnda, de har ju faktiskt skrivit kontrakt.

XOXO

RSS 2.0