..

Vi använder den gamla headern tills den nya är klar :)

XOXO

Bäst vampyrer?

Vilken av vamyrerna är bäst gjorda/mest verkliga/snyggast (heheh..) av True Blood, Vampire Diaries och Twilight?

True Blood med de klassiska huggtänderna och blir uppeldade i solsken, människor vet om att de finns



Vampire diaries som är mer vardagliga - ser likadana ut som vanliga människor men kan ej vistas i solsken utan att bli kremerade (kan däremot ha någon ring som förhindrar det), människor vet ej om att de existerar bortsett från några som vet och några som misstänker



Twilight med blek hy och kan gå i solsken men glittrar (inga huggtänder), ingen vet om deras existens förutom varulvar och bella


Chace Crawford

Lite sent kanske ...

Men för alla som inte har hört det blev ju Chace Crawford (Nate i Gossip Girl) påkommen med en marijuana-joint vid en pub utanför Texas. Han greps men betalade borgen och släpptes igen. Låter som någon levde sig in lite för mycket i sin roll som drogmissbrukare?


Coco, livet före Chanel

Hejhej, denna blogg heter ju faktiskt FILMochtvbloggen. Och jag har precis köpt hem filmen "Coco, livet före Chanel" så då vore det ju perfekt att skriva lite om den och göra en liten recension.

Denhär filmen handlar ju alltså om Coco Chanels uppväxt och slutar med att hon gjorde sin första kollektion. Det gör att fokuset i filmen ligger på hennes personlighet och den är alltså inte en mode-film, vilket gör att även de som bor under en sten när det gäller mode också kan tycka att den är bra. Jag tror att hela meningen med filmen är att man ska förstå att Coco Chanel inte bara var en modeskapare, utan hon hade så starka åsikter att hon förändrade en hel generation genom att bara ha på sig det hon ville.
Till en början var det skandalöst att hon inte hade på sig korsett eller skärp för att framhäva sina former. Hon sydde om skjortor till klänningar som enligt hennes vänner och bekanta var manhaftiga och såg ut som en hämlös kläder. Däremot fastnade en efter en för hennes enkla hattar utan fjädrar.
Coco och hennes syster bodde på ett barnhem och var riktigt fattiga. Hon och systern sjöng på en klubb för att få ihop pengar och där träffade Coco av en slump en rik man som hon egentligen inte tyckte om.

Mer tänker jag inte avslöja .. ni får se den själva ;)
Den var bra iallafall.

Så vi hade ett litet besöksrekord på 68 personer eller vad det nu var, så om ni vill kan ni ju svara på om ni har sett den och i så fall vad ni tyckte :)

You know you love us
XOXO
F&T


...

Just nu är det liiiite problem med designen...och nu måste jag lämna datorn ett tag, och vet inte när jag kommer kunna fixa det igen, men jag lovar att jag ska fixa det! annars får min söta lilla långa "kollega" mer än gärna försöka fixa det! :D

xoxox

Familjen Skarsgård (The Movie...)

Om ni inte visste det tidigare så är Stellan Skarsgård (59!) en riktig player! Han och hans första fru fick tillsammans 6 barn i mååånga olika åldrar. Men han har gift om sig och fick en till unge förra året! och han är 59 år....stackars barn...
Här kommer lite bilder om varje person:

Första frun
Första frugan my...


...Först kom Alexander, 34 år...


...fyra år senare kom Gustaf, 30 år....

...och efter ytterligare två år kom denna...shcysta killen (som verkar ha fått mammans gener...) Sam, 28 år...

...Sen bestämde dom sig för att ta en paus i åtta år till denna lilla pudding kom, Bill 20 år...(För er som vill veta så gick han ut från Södra Latin förra året)

...och nu jobbar dom på regelbundet igen! två år efter Bill kom Eija, 18 år och är modell....

...Sen kom lille Valter tre år senare, 15 år (tvivlar på att han är 15 på bilden, men hittade ingen annan...)...

..Och nu var det färdigproducerat för Stellan och My! Nu har han gift om sig med en yngre brutta...

...och år 2009 kom minstingen Ossian som det inte finns nån bild på.

Fortsättning följer! om Stellan ska fortsätta med sitt producerande så lär det ju komma lite fler skarsgård-ungar, även fast han om så är 80 år!

Fråga: Vem tycker ni är den hetaste i släktet? Sam med den fina hållningen kanske...(han är min personliga favorit.Helt klart.)

xoxo


Frågor

Vi fick tre frågor i kommentarsfältet som var från Jossan och handlade om denhär snyggingen

kommentaren;

Åh! han ser precis ut som killen jag alltid fantiserat om! jag skulle vara oerhört tacksam om ni kunde svara på mina frågor:
1) Vem är denna ûberheta grabben?
2) Hur gammal é han?
3) Var kan jag få tag på honom?


1) Jag har försökt leta lite och hittar att han heter Giancarlo och är modell på Terra the Boy. Det är något underklädesmärke som jag uppfattat det.
2) han är 21 heta år
3) Florianópolis i Brasilien, ett ställe för alla som gillar solbruna hetingar


lite andra bilder på våran hunk;




Vad tycker ni?

XOXO

Zacessa i Spiderman?

Hahaha jaa, vem önskar inte få en kärleksförklaring genom en rosa dildo kastad framför sig?

Men det går ett rykte om att Tobey Maguire (aka Peter Parker/Spider-Man) inte vill spela in fler filmer av Spiderman, Kirsten Dunst (som spelar Peter Parkers flickvän Mary Jane) vill också hoppa av.
Och gissa vilka som tar över? Inga mindre än Zac Efron och Vanessa Hudgens!
Har dem inte en liiite för stark HSM-stämpel - särskillt tillsammans?
Och tycker ni att det kommer förstöra hela filmen? Eller är ni trogna "zacessa"-fans och ser bara fördelar med det hela?



XXX
F&B

halloo!

hejhej alla filmstjärne och tv fantaster!
jag tänkte tillägna det här inlägget till min chompis som okcså skriver här! men alla ni andra läsare tycker säkert om det också!

jo eric saade har fått en rosa dildo uppkastad på scen och började skratta under hela nästa låt pga att det var hans humor och han tyckte att det var jättekul!!! vilken omogen pojke.

och appropå barnsligt...justin bieber ska börja en skådespelarkarriär, han ska typ vara emd i csi eller nåt...tänk om han kommer bli en zac efron kopia och typ börja sjunga lite bop to the top eller nåt mitt i filmen...skulle inte förvåna mig.

ex oo äx oo

Äntligen livstecken från oss!

Sorry för dålig uppdatering. Vi har ju faktiskt haft, enligt statiskiken, en läsare varje dag och för några dagar sen hade vi två. Hehe.
Men nu är det en ny sommar och vi har tråkigt igen då vi inte är upptagna av skolan längre och har därför liiite för mycket fritid.
So we're back! ;)

Nu under sommaren är det lite dåligt med bra serier. Alla har ju uppehåll, men vi ska nog kunna fixa lite frågesporter för att underhålla vår enda, men alltid så mycket trogna läsare. We love you!

Det är inte mycket att rapportera nu på tv-fronten, det går mest dåliga, amrekanska komediserier från 90-talet, som jag inte tror någon är intresserad av. Dessutom ska man ju inte heller sitta inne och slösa bort sin värdefulla sommarlovstid på att kolla igenom de dåliga serierna.

Men jaja, återkommer snart. Vi kanske ska uppdatera designen också.

You know you love me XOXO



Btw, sökte på hunkar för att få fram en bild för att göra detta inlägg mer intressant. För vem tycker inte det blir tio gånger roligare att läsa när man har följande bild framför sig
?


RSS 2.0