Dagens förslag

1. idag får du inte missa Bakom kulisserna på Harry Potter och halvblodsprinsen 20.00 på kanal5!!

Här får vi en exklusiv titt på den nya filmen om den unge trollkarlens äventyr. Hans Wiklund har som enda svenska representant fått besöka Leavesden Studios utanför London och fått en exklusiv rundtur bland alla magnifika kulisser, spännande effekter och hisnande stuntövningar.

missa inte!



2. Miss Marple: 4:50 från Paddington 20.00 på tv4
varning!! det krockar med förslag 1

dagens avsnitt av Miss Marple;
Brittisk kriminalserie från 2005. Två tåg kör sakta om varandra och miss Marples vän mrs McGillicuddy som befinner sig på det ena tåget ser hur en man stryper en kvinna. Mrs McGillicuddy larmar polisen men de kan inte hitta någon kropp och misstänker att mrs McGillicuddy drömt det hela. Miss Marple å sin sida är av en helt annan åsikt och hon tror att svaret på gåtan finns hos familjen som äger den stora herrgården i byn. Hon övertalar en ung vän att ta jobb som hushållerska på gården för att samla ledtrådar åt henne. 12/7. Avsnitt 2 av 8.


 
3. The Bachelorette 21.00 på kanal5

dagens avsnitt av The Bachelorette;
Amerikansk realityserie från 2008. Det är bara sex killar kvar och i det här specialavsnittet får vi se hur DeAnna känner för var och en av de sex friarna. Dessutom blir det främmande när första säsongens bachelorette Trista, hennes man Ryan som hon träffade i serien och deras nytillskott besöker programmet. Avsnitt 5 av 14.


Kommentarer
Postat av: anne

vilken bra blogg ^^ perfekt för en tv-junkie som mig ;D

2009-07-15 @ 16:06:27
URL: http://annebertelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt urgulliga namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0