Emma Watson

Harry Potter-stjärnan Emma Watson har tagit ett stort karriärkliv. 18-åringen är klar för en roll i "Napoleon and Betsy" - en roll som ursprungligen var avsatt för Scarlett Johansson.
 
Ingen dålig start på livet efter Harry Potter det här. Att bedömas kunna axla en roll som var avsatt för stjärnan Scarlett Johansson torde vara en mycket god komplimang för en ung och relativt färsk skådis som Emma Watson, känd från Harry Potter-filmerna.

Watson, som just fyllt 18, fick rollen efter att Scarlett Johansson backat då hon ansåg att rollen kändes "för ung" för henne. Johansson kommer dock fortfarande att producera filmen, berättar Empire.

"Napoleon and Betsy" börjar spelas in i höst, och Watson kommer att spela Betsy Balcombe, en ung adlig dam som faller för den en ryktbare generalen Napoleon. Romansen tar fart på den lilla men välbekanta ön St Helena där både hon och den kortväxte militärgiganten befinner sig under en begränsad period. Om de unga förfördelade tus kärlek lyckas ta sig över exilens murar återstår att se.


Vem tror ni skulle passa bäst?
Emma Watson?                                                                     eller Scarlett Johansson?


Kommentarer
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Tack så mycket :)



Oj, det känns konstigt att Emma Watson ska spela en vuxenroll.

2009-07-14 @ 15:01:34
URL: http://ninai.blogg.se/
Postat av: yollande

tack s[ mkt!!

2009-07-14 @ 16:54:48
URL: http://yollande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt urgulliga namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0